×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Victoria van Zweden prikt vorkje bij Jamie Oliver

01.09.2016 -

Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man hadden gisteren wel zin in een lekkere maaltijd. Het koninklijke paar ging daarom in Londen maar een lekker hapje eten bij Jamie Oliver.


'Wat een genot om Victoria en Daniel vandaag te mogen ontvangen', schreef Jamie bij een kiekje van hem, zijn chef-kok en de kroonprinses en haar man. Victoria en Daniel namen ook hun jongste spruit prins Oscar mee, blijkt uit het bericht van Jamie. De tv-kok noemt het in maart geboren kereltje ‘prachtig’.

De chef-kok van Jamies restaurant in Londen, Robbin, is Zweeds. 'Dus het was echt bijzonder', aldus Jamie. 'We hebben een paar zeer interessante gesprekken gevoerd en gesproken over hoe we de gezondheid van kinderen kunnen helpen verbeteren.'

Foto: Instagram Jamie Oliver

Reacties