×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Ook boer David is geen echte boer'

01.09.2016 -

Nadat gisteren bekend werd dat boer Marc een farm-manager is, komt vandaag naar buiten dat ook boer David mogelijk geen echte boer is. Dat zijn al twee van de vijf boeren die 'neppers' zouden zijn.


Ook deze keer is het Quote die met het bericht naar buiten komt. David zou zijn ingehuurd om een afgedankte varkensfabriek in Roemenië weer op te beuren. De 27-jarige man is geen eigenaar van de stallen, maar werkt bij een agrarische opkoper uit Duitsland. 

De KRO-NCRV heeft al gereageerd op de beschuldiging van Quote dat ze nep-boeren mee laten doen aan het programma. 'David en Marc zijn werkzaam in de agrarische sector en werken wel degelijk op de boerderij. Dit is het nieuwe boeren. Het gaat er ons om dat ze op een boerenbedrijf actief zijn en op zoek zijn naar een vrouw', zegt de woordvoerder van de omroep. 

Foto: Video KRO-NCRV

Reacties