×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martine Bijl: 'Het komt weer goed'

Ze schrijft aan een boek

01.09.2016 -

Martine Bijl zal zondag 4 september niet te zien zijn in de nieuwe reeks van Heel Holland Bakt. Maar de presentatrice laat weten dat het, sinds de hersenbloeding in 2015, een stuk beter met haar gaat. Ze werkt zelfs aan een boek


Naar eigen zeggen gaat ze langzaam maar gestaag vooruit.  Martine: “Ik ben nog steeds volop in therapie en dat is nodig ook. Gelukkig  heeft André van Duin de presentatie van Heel Holland Bakt van mij willen overnemen en hij doet dat bescheiden en voortreffelijk. 
Het  enige werk dat ik zelf de laatste maanden gedaan heb en nog steeds doe,  is schrijven.  Deze herfst komt bij uitgeverij Atlas/Contact een boek  uit dat wegens mijn ziekte was uitgesteld, maar dat ik nog in het revalidatiecentrum en thuis heb kunnen afmaken. Daar blijft het nu een poos bij. Ik treed voorlopig niet zelf in de openbaarheid. Het komt wel  goed”. 

Reacties