×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stanley Burleson 50: cast van Hair zingt hem toe

01.09.2016 -

Het is niet niks om 50 jaar oud te worden. Stanley Burleson heeft die prachtige leeftijd vandaag bereikt en zijn collega's van Hair de musical zingen hem daarom toe.


Ze hebben een ludiek liedje voor hem geschreven. 'Zijn leven lang kijkt hij al naar 50 uit en nu krijgt hij ook nog incontinentie', is bijvoorbeeld een zin uit het lied. Albert Verlinde plaatste een video van het bijzondere moment op de verjaardag van Stanley. 

Het lijkt erop dat ze met z'n allen een rollator voor de inmiddels 50-jarige danser hebben gekocht. Die hebben ze versierd met ballonnen en slingers. Gelukkig heeft Stanley dan nu een plekje om lekker op te zitten terwijl hij toegezongen wordt. 

Stanley is de choreograaf van de musical van Stage Entertainment. 

 

Stanley vijftig en dat vieren we #50 #stageentertainment @hairdemusicalnl #happybirthday #ditvierenwesamen #abraham #musical #theater

Een video die is geplaatst door Albert Verlinde (@albert.verlinde) op

 

Foto: Instagram Albert Verlinde

Reacties