×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chris Brown is weer vrijgelaten

31.08.2016 -

Hij moest er 250.000 dollar voor betalen, maar nu is Chris Brown voorlopig wel weer op vrije voeten. Nu is het afwachten of er een rechtszaak wordt aangespannen tegen de zanger.


Chris zat ruim tien uur vast nadat hij bij zijn woning in Los Angeles op verdenking van bedreiging met een vuurwapen werd opgepakt. Hij zou bij een ruzie in zijn huis een model onder schot hebben gehouden. De vrouw sloeg daarna op de vlucht en waarschuwde de politie.

De zanger is zich overigens van geen kwaad bewust. Op sociale media ontkende Chris vlak voor hij werd opgepakt dat hij iets verkeerds had gedaan. De zanger was naar eigen zeggen verrast toen de politie op de stoep stond toen hij wakker werd.

Chris is eerder met de politie in aanraking gekomen. In 2009 werd hij veroordeeld nadat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna had mishandeld. Vorig jaar werd zijn proeftijd van zes jaar beëindigd. Daarin voerde de 27-jarige R&B-zanger duizend uur taakstraf uit.

Foto: BuzzE

Reacties