×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy neemt mama Antje Monteiro mee op vakantie

31.08.2016 -

Romy en Antje Monteiro zijn als twee handen op een buik. Vroeger nam Antje haar kleine meid mee op stap, maar nu is het de beurt aan Romy. Zij heeft haar moeder nu eens lekker mee op vakantie genomen.


'Mam nu ga ik jou eens meenemen op vakantie', schrijft Antje bij wijze van quote van haar dochter bij een gezellig vakantiekiekje. 'En dat heeft ze gedaan!' De twee zijn samen naar Bangkok afgereisd. 

De twee kunnen wel vakantie gebruiken in hun drukke levens. Romy heeft de afgelopen tijd geschitterd in The Bodyguard. De twee dames zijn ook de strijd aangegaan in het nieuwe seizoen van Dance, Dance, Dance waarin ze samen hun beste danspasjes laten zien. 

 

" Mam nu ga ik jou eens meenemen op vakantie" And she did!!! #holiday #thailand #bangkok #above11 #cocktails #blessed

Een foto die is geplaatst door Antje Monteiro (@antjemonteiro) op

 

Foto: Instagram Antje Monteiro

Reacties