×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Roy Donders voor derde keer in twee maanden slachtoffer inbraak

31.08.2016 -

Het is al voor de derde keer in twee maanden tijd raak in de winkel van Roy Donders. Weer zijn er inbrekers binnengekomen en hebben flink buit gemaakt.


Dat laat Roy weten op Facebook. 'Het is niet meer normaal', tikt hij op het sociale medium. 'Ik heb het stilgehouden maar nu is de maat vol. Er is vannacht de derde keer in twee maanden tijd ingebroken in mijn winkel en een flinke buit gemaakt.' 

Er is veel merkkleding gestolen uit zijn winkel, maar ook tassen. Roy vraagt iedereen oplettend te zijn. 'Wordt dit u binnenkort aangeboden of herkent u een van de daders? Stuur ons een privébericht en hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers.' Bij zijn post deelt de stylist van het zuiden een video van de beveiligingscamera's. 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties