×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De heftige foto's van de chemokuur van Shannen Doherty

30.08.2016 -

Shannen Doherty is ongelooflijk open over haar strijd tegen kanker. Nu deelt de actrice ook foto's van een dag waarop ze een chemokuur kreeg.


Op de foto's is ze te zien hoe Shannen gekust wordt door haar man Kurt Iswarienko. Op een andere foto is te zien hoe ze de stof geïnjecteerd krijgt in haar borst. Onder haar huid heeft ze een port-a-cath, een soort dop, waardoor niet iedere keer in de aderen geprikt hoeft te worden.

'De rode duivel zoals wij het noemen wordt geïnjecteerd in mijn borst. Dawn is mijn zuster die geweldig voor me zorgt', schrijft Shannen bij de foto. Op 10 augustus kreeg ze haar eerste chemokuur. 

Shannen lijdt aan borstkanker. Ze ondergaat nu chemokuren tegen de heftige ziekte. Shannen is heel bang dat de ziekte is uitgezaaid. 

 

There are many faces to cancer. This is one of them. Chemo Day With @kurtiswarienko by my side. August 10, 2016

Een foto die is geplaatst door ShannenDoherty (@theshando) op

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties