×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shoppen maar: dit is de babyuitzetlijst van John Ewbank en Kelly Weekers

30.08.2016 -

Wie denkt dat baby's niks kosten heeft het mis. Daar zijn Kelly Weekers en John Ewbank wederom achtergekomen. Aan hun babyuitzetlijst lijkt geen einde te komen.


'Maaruh, baby's leven toch gewoon van liefde?', grapt Kelly bij een foto van haarzelf met de flinke lijst. 'Voorlopig nog geen zwangerschapsverlof voor mij.' Aan het papier in haar hand te zien zijn zij en John nog niet klaar met inkopen doen voor hun kleintje. 

John en Kelly maakten in juni bekend dat ze een kindje krijgen. Voor Kelly haar eerste, voor John een tweede kindje. Hij heeft al een dochter met ex Vivian Reijs. Nu verwacht hij met Kelly weer een meisje. 

 

Maaruh, baby's leven toch gewoon van de liefde? Voorlopig nog geen zwangerschapsverlof voor mij #babyuitzetlijst #grapjetoch #faillietin321

Een foto die is geplaatst door Drs. Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties