×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber schermt Instagram opnieuw af

30.08.2016 -

Het was van korte duur, Justin Bieber zijn terugkeer op Instagram. Gisteren was de zanger even terug op het sociale medium, maar inmiddels is zijn account weer verdwenen.


De zanger had zijn profiel maandag weer openbaar gemaakt maar dat was niet de bedoeling. 'Nog steeds geen Instagram het was een foutje', verklaart Justin op Twitter.

Fans konden zich daardoor maar enkele uren aan de foto's en video's van Justin vergapen. Ze hadden het bijna twee weken zonder zijn aanwezigheid moeten doen nadat hij zijn account had afgeschermd. De zanger was het zat toen hij bakken kritiek over zich heen kreeg vanwege foto's van hem en zijn vermeende nieuwe liefde Sofia Richie.

Foto: Twitter Justin Bieber

Reacties