×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prince staat stil bij verjaardag Michael Jackson

Prachtig gedicht voor zijn vader

30.08.2016 -

Paris Jackson en haar broer Prince stonden maandag stil bij de verjaardag van hun vader Micheal Jackson. De in 2009 overleden popster zou 58 jaar zijn geworden.


"Hij is een koning voor velen, maar voor mij een man", zo schreef Prince (19) in een gedicht dat hij deelde via Instagram. Paris (18) deelde het gedicht van haar broer ook. "Fijne verjaardag aan de man die meer voor ons betekent dan wie of wat dan ook", schreef ze er bij. De familie Jackson verklaarde via Twitter geraakt te zijn voor alle berichten van fans wereldwijd die bij Michaels geboortedag stilstonden.

Madonna deelde voor de gelegenheid een aantal oude foto's van haar en Michael uit de jaren 80 en 90. De zangeres werd onlangs zelf 58 jaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Prince Jackson

Reacties