×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten is bevallen

29.08.2016 -

Carice van Houten is bevallen. De actrice en haar vriend Guy Pearce hebben vandaag bekendgemaakt dat ze ouders zijn geworden.


Het ventje heet Monte Pearce. Zijn beide ouders hebben al over hem getwitterd. Guy Pearce stuurde als eerste de aankondiging de wereld in. 'Een klein, lief pakketje is aangekomen en vertelde ons dat zijn naam Monte Pearce is. We denken dat we 'm houden. Placenta-smoothie iemand?' 

Carice heeft haar vriend geretweet. Zij plaatste heel veel emoji's bij het bericht om te uiten hoe ze zich voelt. Er zijn veel hartjes te zien, maar ook een achtbaan en een drol. 

Monte is het eerste kindje van Carice en Guy. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone. Afgelopen maand was er al ophef ontstaan omdat Carice naar het ziekenhuis was, toen gingen de geruchten dat ze ging bevallen. Nu is het kleine wonder van Carice en Guy geboren. Zijn precieze geboortedatum is nog niet bekend. 

Foto: Instagram Carice van Houten

Reacties