×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Albert Verlinde gaat RTL Live presenteren

29.08.2016 -

Albert Verlinde gaat samen met Angela Groothuizen het nieuwe programma RTL Live presenteren. Dat is vandaag bekend geworden.


Op de perspresentatie van RTL is bekend gemaakt dat Albert naast Angela plaatsneemt bij de nieuwe talkshow. Ze zullen dit najaar dagelijks samen om 17:00 uur te zien zijn op de televisie. 

Albert Verlinde heeft net afscheid genomen van RTL Boulevard. Daar was hij 15 jaar lang entertainmentdeskundige. Hij zei dat hij een tijdje niets op tv zou doen, maar Albert komt nu toch aardig snel weer terug op de buis. 

Ook Linda de Mol komt met een nieuw programma. The Story Of My Life is een programma waarin BN'ers ouder worden geschminkt terwijl ze hun levensverhaal vertellen. Onder anderen Wesley en Yolanthe zullen hieraan meewerken. 

Foto: Reni van Maren

Reacties