×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De meest bijzondere momenten van de MTV VMA's

29.08.2016 -

Het was weer een avond vol verrassingen in New York City. De MTV Video Music Awards werden uitgereikt en Beyoncé was de grote winnares. Daarmee verbrak ze het record van Madonna en heeft Queen Bey nu de meeste marsmannetjes, de bijnaam van de VMA, op haar naam staan. Maar dat is niet het enige bijzondere wat er gebeurde. Bekijk hier een overzicht.


Rihanna krijgt Vanguard-award

Het was dit jaar Rihanna die de Michael Jackson Video Vanguard Award kreeg. De prijs gaat altijd naar een artiest die iets bijzonders heeft betekend voor de MTV-cultuur. Na haar spetterende optreden kreeg ze uit handen van Drake de award uitgereikt. En hij verklaarde haar meteen de liefde. 

Beyoncé geeft spetterend optreden

Ze was 11 keer genomineerd en won 8 awards. Reden genoeg om Beyoncé ook het podium te geven voor een optreden, dacht MTV waarschijnlijk. Bijna een kwartier domineerde Bey het toneel met liedjes van Lemonade. Iedereen stond wederom perplex door haar kunnen. 

Britney Spears playbackt

Het is de langverwachte terugkeer op het MTV-podium van Britney Spears. Ze heeft er ups en downs beleefd door te zoenen met Madonna, met een slang om haar schouders te verschijnen en door niet synchroon met haar dansers te bewegen. Nu is Brit eindelijk weer op het toneel, maar ze stelt haar fans toch teleur. Ze playbackt namelijk en dat hadden ze liever anders gezien. 

Olympische Sporters op het podium

Niet alleen artiesten kregen een kans om het MTV-podium te beklimmen, ook een aantal Olympische Sporters mochten meewerken. The Final Five, de turndames, mochten een award uitreiken aan niemand minder dan Beyoncé en waren helemaal ondersteboven van Queen Bey. En zwemmer Michael Phelps mocht een artiest aankondigen bij het grote spektakel. 

 

 

Foto: YouTube

Reacties