×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: James Corden en Britney Spears doen haar grootste hits volledig in stijl

26.08.2016 -

Het is weer tijd voor Carpool Karaoke van James Corden. Deze keer heeft hij niemand minder dan Britney Spears bij hem in de auto zitten om haar grootste hits te zingen.


Toxic, Oops.. I Did It Again! en Womanizer zijn slechts enkele titels van de liedjes die voorbijkomen. Maar iedereen zit natuurlijk te wachten op Baby One More Time, de hit waarmee Britney haar grote doorbraak beleefde. En daar hoort natuurlijk de juiste outfit bij. 

Eerder deze week ontstond er enige ophef over de trailer van Carpool Karaoke met Britney. Daarin leek de blondine alleen maar te playbacken, iets waar ze vaker van beschuldigd is. In de volledige versie is te horen dat Britney wel meezingt. 

 

Foto: YouTube

Reacties