×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kroonprins Haakon mist trouwdag

Eerder ook al afwezig op Mette-Marit’s verjaardag

25.08.2016 -

Kroonprins Haakon van Noorwegen is donderdag in Genève voor een bijeenkomst van het bestuur van de Young Global Leaders Foundation. Hierdoor mist Haakon echter wel zijn trouwdag.


Haakon en zijn vrouw Mette-Marit zijn donderdag namelijk vijftien jaar getrouwd. Destijds leverde het huwelijk nogal wat kritiek op, aangezien burgermeisje Mette-Marit werkte als serveerster, een nogal wild verleden had en ongehuwde moeder was.

Vorige week miste Haakon ook al een feestelijke gebeurtenis: Mette-Marit vierde toen haar 43e verjaardag zonder haar man. De kroonprins was in Rio de Janeiro om de Noorse atleten aan te moedigen op de Olympische Spelen.

Eerder was Haakon er ook al niet bij toen Mette-Marit haar 43e verjaardag vierde. Hij was toen in Rio de Janeiro, waar hij de Noorse olympiërs aanmoedigde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties