×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Courteney Cox: 'Ik zag er soms vreselijk uit na die cosmetische ingrepen'

25.08.2016 -

Courteney Cox heeft open en bloot gepraat over de cosmetische ingrepen die ze heeft laten doen. De actrice wilde daarmee haar jonge gezicht behouden, maar uiteindelijk zag ze er alleen maar vreselijk uit vond ze zelf.


Dat vertelt ze in Running Wild With Bear Grylls. 'Gelukkig heb ik dingen laten doen die vanzelf weer weggingen', vertelt de actrice openhartig. 'Je moet ouder worden worden over je heen laten komen en het laten gebeuren', spreekt ze ook de wijze woorden. 

Courteney Cox wilde er in eerste instantie graag zo uit blijven zien als in Friends, haar grote doorbraak. De 52-jarige actrice heeft nu door dat dit gewoon niet mogelijk is. 

 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!