×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dennis Quaid weer verliefd

24.08.2016 -

Het ziet ernaar uit dat de 62-jarige Dennis Quaid een nieuwe liefde heeft gevonden. De acteur is op meerdere fotos te zien op de Instagram van de 30-jarige Santa Auzina.


Santa is een model en heeft het hart van Quaid schijnbaar veroverd. Het stel heeft al een paar reisjes met elkaar gemaakt naar onder andere Canada en de Amerikaanse staat Texas, zo valt te zien op Instagram.

Dennis zou in 2012 scheiden van zijn toenmalige echtgenote Kimberly Quaid maar het stel besloot het huwelijk toch nog een kans te geven. In juni dit jaar liep het alsnog op de klippen en scheidden de twee definitief van elkaar. Ze hebben samen twee kinderen, Thomas en Zoe, waarvan ze de voogdij delen.

Dennis en Santa vermaken zich met het maken van een hoop selfies samen met hastags als #mylove en #soumate

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties