×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix maakt tv-debuut in VS

Niet als dj, maar als gitarist

23.08.2016 -

Martin Garrix heeft maandag zijn tv-debuut gemaakt in de Verenigde Staten. Hij trad met de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha op in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Dat deed hij niet als dj, maar als gitarist.


Het was zijn eerste tv-optreden in een Amerikaanse show, zo kondigde Jimmy Fallon de 20-jarige Nederlander aan. Martin Garrix en Bebe Rexha brachten in de studio in New York hun hit In The Name of Love ten gehore en kregen daarbij hulp van The Roots, de vaste huisband van The Tonight Show. Het optreden staat op het YouTube-kanaal van The Tonight Show.

Martin Garrix, de artiestennaam van Martijn Garritsen, had al aangekondigd dat hij zijn gitaar zou meenemen naar de tv-show. "Ik was zes of zeven jaar toen ik een gitaar kreeg'', vertelde hij aan Billboard. ''Ik heb negen jaar lang gitaar gespeeld, voornamelijk klassiek en flamenco. Toen ik tien of elf was, zette ik met mijn gitaar melodieën op de computer, zo ben ik in de elektronische muziek beland. Het is nog steeds een hobby van me."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties