×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heet Jamie Oliver's vijfde kind River?

22.08.2016 -

Het heeft er alle schijn van dat Jools Oliver maandag eindelijk de naam van haar vijfde spruit bekend heeft gemaakt. De echtgenote van tv-kok Jamie Oliver deelde op Instagram een kiekje met de woorden Dream Big River.


Het kereltje kwam op 7 augustus ter wereld. Jamie en Jools hadden al een zoon en drie dochters. Die hebben bijzondere namen, wat ervoor zorgde dat fans erg nieuwsgierig waren naar de naam van de jongste Oliver-telg.

Jamie en Jools, die in 2000 trouwden, verwelkomden dochter Poppy Honey Rosie in maart 2002. Iets meer dan een jaar later, in april 2003, voegde Daisy Boo Pamela zich bij het gezin. Petal Blossom Rainbow kwam in april 2009 ter wereld, Buddy Bear Maurice werd de naam van hun zoon.

De tv-kok gaf in interviews meermaals toe dat zijn echtgenote de knoop doorhakt over de kindernamen. Jools zei al eens eerder dat ze alle meningen over de namen van haar kroost ‘haat’. “Hoe je je baby noemt bepaal je zelf.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Jools Oliver

Reacties