×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mart Smeets neemt afscheid in Rio

21.08.2016 -

Mart Smeets heeft zijn laatste woorden als sportverslaggever bij de NOS uitgesproken. "Het was een eer en een genoegen voor u te werken. Het gaat u goed", zei de presentator vlak na zijn laatste klus, de olympische basketbalfinale in Rio de Janeiro.


De 69-jarige Mart zette daarmee een punt achter zijn 42 jaar durende loopbaan bij de NOS. Afgelopen februari werd bekend dat het basketbaltoernooi in Rio zijn laatste optreden zou zijn. Hij bereikte in 2012 al de pensioengerechtigde leeftijd, maar bleef de afgelopen jaren als freelancer aan de NOS verbonden.

De NOS liet het afscheid van Smeets niet helemaal onopgemerkt voorbij gaan. Voor de basketbalfinale was een compilatie van Smeets door de jaren heen te zien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties