×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ranomi Kromowidjojo toch jarig zonder Ferry

21.08.2016 -

Ranomi Kromowidjojo vierde gisteren haar 26e verjaardag. Ze deed dat zonder haar vriend, maar voelde zich toch best wel jarig.


Versierd met slingers en een vrolijke verjaardagsmuts op, voelde Ranomi zich toch best wel jarig. ‘Birthday girl,’ schrijft ze bij deze foto. Haar vriend Ferry kon er niet bij zijn, maar die stuurde haar vanuit Rio via Instagram romantische foto met een felicitatie. ‘We gaan het extra vieren als ik weer terug ben,’ schreef hij. De feestmuts moet ze dus nog even bij de hand houden.

Foto: Twitter Ranomi Kromowidjojo

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!