×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Kelly Weekers is jarig: 'Dagje op pad met z'n drieën'

20.08.2016 -

Kelly Weekers en John Ewbank zijn vandaag op pad. En niet zomaar, want Kelly is jarig. De voormalig Miss Nederland is 27 jaar geworden en dat wordt gevierd. Stiekem zijn ze natuurlijk met z'n drieën.


'Wat voel ik mij gezegend! Dagje op pad met z'n drieën om mijn verjaardag te vieren', laat Kelly weten bij een foto van haar met John. Op de foto is te zien dat de babybuik van Kelly al aardig begint te groeien.

John deelt hetzelfde plaatje van hem en zijn vriendin. 'Er is er twee jarig, hoera, hoera! Gefeliciteerd, mijn liefde(s)', schreef hij bij het kiekje.

Twee maanden geleden maakte het stel bekend dat ze een kindje verwachten. Ze is nu zo'n vijf maanden zwanger. Het is al bekend dat ze een meisje krijgen.

 

 

Wat voel ik mij gezegend! Dagje op pad met z'n drieën om mijn verjaardag te vieren! #bdaygirl #sunsout #bumpsout

Een foto die is geplaatst door Drs. Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

 

Er is er twee jarig, hoera, hoera! Gefeliciteerd, mijn liefde(s)

Een foto die is geplaatst door John Ewbank (@johnewbanknl) op

 

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties