×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niet treuren om verloren goud: hockeydames feesten om gewonnen zilver

20.08.2016 -

Na de wedstrijd waren ze even in tranen, maar in het Holland Heineken House waren de Nederlandse hockeydames dat weer vergeten. Daar feestten ze erop los omdat ze toch mooi een zilveren plak hebben binnengehaald.


Na twee keer goud op de Olympische Spelen was het even zuur dat ze gisteren verslagen werden door de Britse hockeysters in de finale. Toch lijken de oranje dames helemaal blij te zijn met hun olympische zilveren medaille. 

Humberto Tan, presentator in het Holland Heineken House, filmde en fotografeerde de dames. Met een biertje in hun hand lopen ze de polonaise en gaan ze los op de muziek van Guus Meeuwis. Tranen? Die zijn er helemaal niet meer. 

 

De zilveren hockey ploeg #olympischespelen #teamnl #brazilië

Een foto die is geplaatst door Humberto Tan (@humbertotan) op

 

Foto: Instagram Humberto Tan

Reacties