×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liefde bij GTST: Holly Brood en Soy Kroon dol op elkaar

19.08.2016 -

Het was al langer bekend dat ze een setje zijn, maar Holly Mae Brood en Soy Kroon gaan er ook echt helemaal voor. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en schreeuwen dat het liefst van de daken.


De twee GTST-acteurs verschenen donderdag samen in theater Carré bij de première van de nieuwe show House of Horror van Hans Klok.

'We zijn heel gelukkig samen', zegt Soy. 'We zijn een setje. Ik vind het heel leuk', bevestigt Holly. 'Ik vind alles leuk aan hem.' Soy: 'Een hele goede vriendschap is overgegaan in liefde.'

Holly speelt in GTST de rol van Amy Kortenaer, Soy vertolkt de rol van Sil Selmhorst. Beiden zijn ook te zien in de spin-off Nieuwe tijden die RTL4 deze zomer uitzendt. Eerder ontkende Holly haar relatie met Soy, maar deze week plaatste ze op Instagram ook een foto van hen samen.

Foto: Instagram Holly Brood

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!