×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicky Romero troost Dafne Schippers

Atlete hield het niet droog tijdens de huldiging

19.08.2016 -

Nicky Romero had al aan zien komen dat hij in Rio de Janeiro aan de bak moest. Donderdagavond (lokale tijd) was het zo ver: na de huldiging van zijn vriendin Dafne Schippers nam de dj in het Holland Heineken House plaats achter de draaitafels.


“Misschien dat ik er nog een plaatje op gooi tijdens de huldiging in het Holland Heineken House”, zei Nicky, die officieel niet op het programma stond, begin deze week in een interview met Metro. Voordat de 27-jarige dj achter de draaitafels kroop, troostte hij Dafne. Zij hield het niet droog tijdens haar huldiging.

Dafne won woensdag zilver op de 200 meter sprint voor vrouwen. De 24-jarige Utrechtse baalde daarvan, omdat ze kwam voor goud. Vlak na de race liet Nicky weten hartstikke trots te zijn op zijn vriendin. “Nee, ik ben niet teleurgesteld. Dat is topsport.”

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties