×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kiki-Kate snapchat stiekem vanaf Nicolette van Dam haar telefoon

18.08.2016 -

Alles van je moeder is interessant, dus ook haar telefoon. Kiki-Kate vindt dat in ieder geval wel, want zij greep stiekem de mobiel van mama Nicolette van Dam. Het sociale medium Snapchat wist ze vervolgens snel te vinden.


Op Instagram laat Nicolette de snap zien die haar dochtertje van twee heeft gemaakt. Door flink veel gekras is haar koppie niet meer te zien. 'Oeps! Ontdek ineens op mijn Snapchat dat Kiki mijn telefoon even geleend had', schrijft de presentatrice bij het kiekje. 

Het is een dag vol kleine ongelukjes bij Nicolette en haar gezien. Haar echtgenoot Bas plaatste vandaag ook al een foto waarop te zien was dat Nicolette de zon 'fijn wilde knijpen', maar dat dit niet helemaal goed ging. 

Nicolette is overigens niet de enige met een dochter die nieuwsgierig is naar mama haar spullen. Ook dochtertje Roxy van Andy en Melisa van der Meijde ging deze week aan de haal met de bezittingen van haar moeder. Zij smeerde haar hoofd vol met make-up en dat moest natuurlijk gefilmd worden. 

 

Oeps! Ontdek ineens op mijn Snapchat dat Kiki mijn telefoon even geleend had... ( nicvandam)

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

Foto: Instagram Nicolette van Dam

Reacties