×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Tom Cruise heeft dochter Suri al drie jaar niet gezien'

18.08.2016 -

Drie jaar lang heeft Tom Cruise zijn dochtertje Suri al niet gezien, wordt gezegd. De acteur zou compleet geen contact hebben met het kind dat hij samen met Katie Holmes kreeg. Volgens de verhalen is dit zo omdat de Scientology-kerk hem dit contact verbiedt.


Dat vertellen bronnen aan Us Weekly. 'Tom heeft haar niet eens gebeld', weet een bron. 'Hij heeft totaal geen band met Suri', zegt een andere.

De acteur kreeg Suri met Katie Holmes, met wie hij tot 2012 was getrouwd. In datzelfde jaar zijn Tom en Suri voor het laatst samen gespot, weet Us Weekly. Vader en dochter bezochten in augustus 2012 een attractiepark.

De details van de scheiding van Tom en Katie zijn nooit bekendgemaakt, maar volgens geruchten wilde Katie niet dat haar dochter op zou groeien volgens Scientology-regels. Tom is al jaren fervent aanhanger van de beweging.

Katie en Suri, die na de scheiding naar New York verhuisden, zijn volgens een ingewijde geëxcommuniceerd. Tom zou nog wel contact hebben met zijn twee andere kinderen, Connor (21) en Isabella (23) die hij met Nicole Kidman adopteerde. Beiden zijn lid van Scientology. Een woordvoerder van Scientology zegt tegen het Amerikaanse medium dat het niet aan hen ligt dat de acteur geen contact meer heeft met zijn dochter, aangezien ze dit contact niet verbieden. 

Katie met hun dochter Suri. Bron: Instagram Katie Holmes

Foto: BuzzE

Reacties