×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah Lourens ging op blind date en filmde alles

18.08.2016 -

Fajah Lourens zou eigenlijk een tijdje vrijgezel blijven, maar de dj is onlangs toch op een blind date geweest. Voor haar vlog nam ze haar camera mee en filmde ze stukken van de date.


Twee maanden nadat het uit ging met Gijs, haar ex die elf jaar jonger is, zei Fajah dat ze voorlopig niet meer aan de man wilde. Ze wilde zich volledig focussen op haar kinderen. Maar nu waagt Fajah zich toch weer in de datingwereld. 

Of Fajah enthousiast is over haar date en wat ze hebben gedaan zie je vanaf 02:00 ongeveer. 

Fajah heeft deze date gehad geruime tijd voor het noodlottige ongeval in haar familie, liet zij weten. Haar neefje is een maand geleden om het leven gekomen doordat zijn vader hem uit het raam heeft gegooid. Dat heeft Fajah, begrijpelijk, erg veel pijn en verdriet gedaan. Hopelijk komt er nu een betere tijd voor haar. 

 

Foto: Screenshot Makers Channel

Reacties