×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe babyfoto: Evgeniy Levchenko en pasgeboren zoon Kiy relaxen op de bank

18.08.2016 -

Evgeniy Levchenko en Victoria Koblenko zijn net ouders geworden van zoontje Kiy. Veel hebben we nog niet gezien van het kleine mannetje, maar Evgeniy Levchenko deelt nu een lekkere knuffelfoto met zijn ventje.


Kiy lijkt te slapen op de borst van zijn papa. Het mannetje ligt er vredig bij terwijl zijn vader hem liefdevol vasthoudt. 

Victoria en Evgeniy maakten de geboorte van hun zoon op 8 augustus bekend. Evgeniy heeft de naam Kiy bedacht, maar wat het betekent hebben ze nog niet bekendgemaakt. 

 

Спи моя радость усни...

Een foto die is geplaatst door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

 

Foto: Instagram Evgeniy Levchenko

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!