×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Koninklijk gezin nu ook aangezien voor familie Epke Zonderland

18.08.2016 -

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn alweer aangezien voor de familie van een sporter. Deze keer dacht een twitteraar dat het koninklijk gezin de familie was van Epke Zonderland.


Het ging deze keer niet om een groot medium, maar op een gewone twitteraar. Hij plaatste de foto van de geschrokken koning, koningin en prinsjes op het sociale medium en schreef daarbij dat het ging om de familie Zonderland. Het koninklijke gezin zat op de tribune bij de finale van de rekstok op de Olympische Spelen, toen Epke hard ten val kwam. 

Het is niet de eerste keer deze spelen dat Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes worden aangezien voor de familie van een sporter. Een commentator van NBC dacht dat ze de familie waren van windsurfer Dorian van Rijsselberghe en dat onze koningin zelfs zijn vrouw was. 

Foto: BuzzR

Reacties