×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pierre Kartner welkom bij concert Jostiband

Maar optreden zit er niet in

18.08.2016 -

Optreden met de jubilerende Jostiband zit er voor Pierre Kartner niet in, maar Vader Abraham is wel welkom bij het jubileumconcert van de band. Pierre krijgt vrijkaartjes voor het ereterras, zegt bandleider Lyan Verburg.


“De muzikanten hebben het bij ons altijd voor het zeggen, en zij kozen voor Gerard en niet voor Pierre”, legt Verburg uit. Vader Abraham baalde toen hij hoorde dat Gerard Joling op 5 september zijn nummer ‘In het kleine café aan de haven’ zingt met de Jostiband. Hij had graag zelf opgetreden met het jubilerende concert voor verstandelijk gehandicapten.

“Het wordt een superavond, waar ook koning Willem-Alexander bij is”, voorspelt Verburg. De Jostiband viert zijn vijftigjarig bestaan op 5 september met een concert in de Ziggo Dome, een grote wens van de muzikanten. “We zijn al uitverkocht, maar voor Pierre Kartner zetten we er graag twee stoeltjes bij.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties