×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nachtmerrie voor Dafne Schippers

‘Ik ging voor goud, niet voor zilver’

18.08.2016 -

Woedend was Dafne Schippers na haar zilveren 200 meter. Na de teleurstellende vijfde plaats op de 100 meter, wilde ze maar één ding en dat was goud op haar favoriete onderdeel, de 200 meter.


De Jamaicaanse Elaine Thompson wist Dafne voor te blijven. Na de bocht kwam Dafne wel dichterbij , maar op het eind van de race verkrampte ze. Vallend kwam ze over de eindstreep, maar het was Thompson die de beste tijd liep en dus goud won. Dafne kwam een tiende van een seconde tekort. 'Sinds mijn liesblessure, ben ik het allemaal gewoon een beetje kwijtgeraakt. Ik heb geen idee waarom. Ik dacht dat de vorm goed was, maar helaas.' En nee, ze was absoluut niet blij met zilver.

Foto: Instagram Dafne Schippers

Reacties