×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Will Smith naar huwelijkstherapeut

17.08.2016 -

Will Smith heeft een boekje open gedaan over zijn huwelijksproblemen. De acteur laat weten dat hij en Jada naar een huwelijkstherapeut zijn geweest om hun 19-jarige huwelijk te redden.


"Wat er tijdens een sessie bij zo'n therapeut gebeurt? De waarheid wordt gezegd", aldus Will tegen Page Six. "Je zit tegenover elkaar en je doet allebei je zegje. Als dat achter de rug is, bekruipt je meteen het gevoel dat het nooit meer goed komt. Het lijkt het einde van je huwelijk, maar het is in werkelijkheid een nieuw begin. Ineens kun je verder met je huwelijk. Ik zie het als een soort reinigingsritueel", vervolgt de Suicide Squad-acteur.

Over de geruchten dat Will en Jada nu een open huwelijk zouden hebben, gaat Will niet in. Jada zei daar vorig jaar wel iets over. "Hij heeft alle vrijheid van de wereld, ik ben zijn kinderjuf niet. Het is aan hem om zichzelf 's avonds nog recht in de ogen aan te kunnen kijken in de spiegel."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties