×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie eist sushi van Linda

En: Sabia-verbod

17.08.2016 -

Volgende week is Sylvie Meis te gast in Linda's Zomerweek, maar de kleine diva kwam niet zonder slag of stoot richting de TV-studio's van Linda de Mol. Vooraf werd door haar management een hele lijst met wensen gemaild, waar Linda en haar medewerkers aan moesten voldoen.


Volgens insiders mocht Linda onder geen beding beginnen over Sabia Boulahrouz. De naam van haar aartsrivale mocht in het hele interview niet vallen, zo valt te lezen in de nieuwe Weekend deze week. Ook eiste Sylvie een eigen kleedkamer en wilde zij in haar gevolg coach Sarina en vaste kapper Leco meenemen naar de opnames.

Waar de meeste sterren al blij zijn met een zakje chips of een sandwich tijdens het lange wachten, eiste Sylvie bovendien dat er in de breaks van de show verse sushi klaarstond om haar kleine trek te stillen.

Reacties