×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten naar het ziekenhuis

17.08.2016 -

Carice van Houten is vandaag gezien bij een ziekenhuis in Amsterdam. Samen met haar vriend Guy Pearce ging zij het ziekenhuis binnen. Het stel had ook een weekendtas bij zich.


Verschillende media melden dat Carice in het ziekenhuis is en dat zij meteen naar de afdeling werd begeleid. Het was al wel duidelijk dat de actrice tegen het einde van haar zwangerschap aan zit, want ze heeft een flinke babybuik. Zou ze dan gaan bevallen vandaag? 

Niets lijkt minder waar. Het AD meldt dat de manager van Carice zegt dat ze in het ziekenhuis is voor slechts een routinecontrole. De weeën zijn volgens hem nog niet begonnen. 

Carice en Guy verwachten samen hun eerste kindje. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de film Brimstone. Een paar maanden geleden werd bekend dat Carice zwanger is, maar wanneer de baby komt is niet duidelijk. 

Foto: Reni van Maren

Reacties