×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erica Terpstra is weer aan het werk

Maar Omroep Max houdt het stil

17.08.2016 -

Na het lange ziek zijn en revalideren is Erica Terpstra nu eindelijk weer aan het werk. Ze is weer op reis voor het programma Erica Op Reis van Omroep Max. Maar de ouderenomroep houdt het liefst geheim dat hun kijkcijferkanon weer aan de bak is.


Erica is vertrokken naar Hongkong, maar dat moest geheim blijven. Toch liet Erica in het omroepblad doorschemeren dat ze weer aan het werk is. Ze kon namelijk niet naar de Olympische Spelen, omdat ze dan op reis is voor werk. 

De persdienst van Omroep Max ontkent dat Erica weer op reis is, maar een medewerker van het programma bevestigt aan Weekend dat dit wel het geval is. Waarom wil de omroep dit zo graag stil houden? Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend!

Foto: YouTube Niehe Media

Reacties