×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onbekende steekt Monique en André Hazes jr. een hart onder de riem

Monique behoorlijk ontroerd

17.08.2016 -

Het nieuws dat Dunya, de hond van André Hazes jr. en zijn vriendin Monique, een tumor in haar hoofd heeft sloeg in als een bom. Niet alleen bij het gezinnetje, ook bij de fans van André en Monique.


Een onbekende stuurde daarom een emotioneel gedicht naar Monique en André. Het gedicht was gedrukt op een foto van de honden van de Hazesjes. 

Monique is intens dankbaar voor deze steunbetuiging. 'Soms krijg je iets van een onbekende wat je keihard raakt', tikt ze bij een foto van het gedicht op Instagram. 'Dankjewel voor dit lieve gebaar.'

Vorige week vrijdag moest de hond van het stel een scan ondergaan omdat ze spieruitval heeft in haar kop. Daaruit kwam dat Dunya een tumor heeft. Chemo's gaan André en Monique niet doen, omdat ze dit het beestje op leeftijd niet aan willen doen. 

 

Soms krijg je iets van een onbekende wat je keihard raakt. Dankjewel voor dit lieve gebaar!

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Foto: Instagram Monique

Reacties