×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gaat Britney Spears weer met een slang optreden bij de MTV Awards?

17.08.2016 -

Britney Spears staat op 28 augustus op het podium van de Video Music Awards van MTV. De popprinses hint op weer een memorabel optreden, met een slang.


De awardsshow wordt, net als haar vorige legendarische optreden met een slang in 2001, in New York gehouden. Dit keer staat Britney in een van de bekendste evenementenhallen ter wereld, Madison Square Garden.

In een video op Instagram hint ze op een opvoering die we weer niet snel gaan vergeten. Gedurende het hele filmpje kruipt er eenzelfde soort slang als van haar vorige optreden door het beeld. 

Volgens Brit is het zo dat een optreden bij MTV niet zomaar een optreden is, maar dat het een verhaal is. De stunt die ze in 2001 uithaalde werd in ieder geval zeker een verhaal. Wat zal ze dit jaar gaan doen? Kijk in tussentijd nog een keer dat moment van 15 jaar geleden terug. 

 

It's not just a stage. It's a story… @mtv #VMAs August 28.

Een video die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

 

Foto: YouTube MTV

Reacties