×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzondere naam: Candice Swanepoel vernoemt zoontje naar vogel

17.08.2016 -

Het kindje van model Candice Swanepoel is nog niet geboren, maar de naam van de kleine vent is al wel bekend. Hij wordt vernoemd naar de kraagpapegaai, een Anacã.


Dat meldt de Braziliaanse Vogue. Zij waren aanwezig bij de babyshower van het model. Daar werd ook de naam van het eerste kindje van Candice en haar verloofde Hermann Nicoli bekend gemaakt. 

'Anacã is een vogel uit het Amazonegebied', schreef het blad op Instagram bij foto’s van het feestje. De anacã, kraagpapegaai in het Nederlands, komt onder meer voor in Brazilië, het geboorteland van Candice’ verloofde.

Het thema van de babyshower was safari, een verwijzing naar Candice’ geboorteland Zuid-Afrika. Op een taart en op cupcakes prijkten giraffes, leeuwen, apen en olifanten.

Het 27-jarige model maakte in maart bekend in verwachting te zijn. Twee maanden later maakten Candice en haar verloofde, eveneens model, bekend dat ze een zoon krijgen.

 

 

#soagradece

Een foto die is geplaatst door Candice Swanepoel (@angelcandices) op

Foto: Instagram Candice Swanepoel

Reacties