×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jesse Metcalfe gaat trouwen

17.08.2016 -

Jesse Metcalfe gaat trouwen met zijn vriendin Cara Santana. De 37-jarige acteur, bekend van onder meer de serie Desperate Housewives en de film John Tucker Must Die, vroeg de 32-jarige modeblogster ten huwelijk op een zeilboot in New York.


"Het was hoog tijd en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn dan nu", vertelt Jesse aan Us Weekly. Hij onthult dat hij zijn aanzoek tot in de kleinste details had gepland. Zo wachtte hij tot de zonsondergang en liet hij hun favoriete lied, Pretty Girl van Eric Clapton, in de achtergrond spelen. Hij gaf Cara een zelf ontworpen ring met een diamant van 5,5 karaat.

Jesse en Cara zijn al ruim tien jaar samen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!