×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elvis Presley is nog niet vergeten

16.08.2016 -

Duizenden fans zijn maandagavond bij elkaar gekomen om de sterfdag van Elvis Presley te gedenken. Ze stonden al vroeg in de rij om een bijeenkomst op Graceland in Memphis bij te wonen, melden lokale media.


Het is dinsdag 39 jaar geleden dat 'the King' overleed. Nog altijd komen elk jaar fans uit de hele wereld naar het landgoed van Elvis om vervolgens mee te doen aan de zogeheten Candlelight Vigil. Ze ontsteken dan kaarsen en gaan in processie langs zijn graf.

Elvis overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd. De iconische zanger is nog steeds een van de meest verdienende dode artiesten. Volgens zakenblad Forbes bracht zijn nalatenschap vorig jaar nog 55 miljoen dollar op.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties