×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog een nieuw gezicht bij RTL Boulevard: Ruben Nicolai

16.08.2016 -

Naast Luuk Ikink is er vanaf eind augustus nog een nieuw gezicht te zien bij RTL Boulevard. Ruben Nicolai!


Ruben, Winston Gerschtanowitz en Beau van Erven Dorens gaan om en om het dagelijkse showbizzprogramma presenteren. Dat heeft RTL bekend gemaakt. 

Winston, Beau en Ruben nemen ieder steeds een week lang de presentatie voor hun rekening, terwijl Luuk elke dag aan de bekende desk verschijnt. Maandag werd bekend dat Albert Verlinde na vijftien jaar stopt met Boulevard. RTL liet toen al doorschemeren dat het programma na zijn vertrek volledig op de schop gaat.

'Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging', zegt Ruben. 'Ik ben zeer blij om met een getalenteerd redactieteam en zeer ervaren deskundigen te mogen samenwerken aan een programma dat zich al ruimschoots bewezen heeft.'

 

Foto: Instagram Ruben Nicolai

Reacties