×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luuk Ikink van Late Night naar Boulevard

'Dit is een mooie stap'

16.08.2016 -

Luuk Ikink stopt als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. Hij gaat daarvoor in de plaats aan de slag als co-presentator bij RTL Boulevard.


Luuk vertelde dit dinsdagochtend in de Frank en (Tijdelijke) Ochtendshow op Radio 538. De presentator benadrukte dat hij niet de plek van Albert Verlinde, die maandag bekendmaakte te stoppen bij Boulevard, gaat overnemen.

Luuk keert in het nieuwe seizoen van Late Night al niet meer terug. "Ja de laatste is al geweest", vertelde hij. "Ik wist het toen al. Dat was wel gek want we wilden het nog stilhouden. Zodra het kon, heb ik het afgelopen zomer de redactie verteld. Dat was wel een beetje raar."

De presentator noemt de overstap naar Boulevard desondanks een 'mooie stap'. "Je verbreedt je weg. Het is goed om iets anders te doen. Humberto snapte het wel. Hij vond het jammer maar begreep wel dat ik er voor ging", aldus Luuk. Hij wilde zelf al zijn eerste showbizznieuwtje verklappen: Frank Dane, nu actief als invaller van Verlinde, gaat aan de slag als 'vliegende verslaggever' bij Boulevard.

Maandagavond meldde Shownieuws al op basis van bronnen dat Luuk een van de nieuwe gezichten aan de desk bij Boulevard wordt. Op 29 augustus is hij voor het eerst te zien in het showbizzprogramma.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties