×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kathleen Aerts gelukkig in Zuid-Afrika

Ze runt nu een reisbureau

16.08.2016 -

Kathleen Aerts is gelukkig met haar nieuwe leven dat zij heeft opgebouwd in Zuid-Afrika. De voormalige K3-zangeres woont tegenwoordig met haar man Steven, kinderen Jay en Lewis en haar moeder in het plaatsje Paarl bij Kaapstad.


Kathleen, die in 2009 uit K3 stapte en werd vervangen door Josje, runt met haar man een reisbureau. Daarnaast verzorgt ze haar moeder, die lijdt aan dementie. "Ik zou haar nooit achtergelaten hebben, niet in deze toestand. In België heb ik haar ook al eens proberen te verzorgen. Ze had bij ons haar eigen huisje in de tuin. Maar dat was te zwaar. Daarna hebben we haar in een verzorgingstehuis laten opnemen, maar dat voelde toch ook niet helemaal juist. Ze verzorgden mijn mama met veel liefde, maar ik wilde haar bij mij."

"Zuid-Afrika bleek de ideale oplossing. Want hier is de zorg betaalbaar. We hebben een fulltime-verpleegster in huis. Hier hebben we een heel mooi evenwicht gevonden. Ze woont weer bij haar kind, ze is omringd door haar kleinkinderen. En ik heb enkel nog mooie momenten met haar", zegt Kathleen in het AD.

De zangeres mist de bekendheid niet. Ze krijgt nog dagelijks berichten over K3, hoewel ze daar al zeven jaar uit is en komt nog geregeld in België voor optredens. Maar terug in Zuid-Afrika is ze weer anoniem. En dat vindt ze prima.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties