×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez en Justin Bieber ruziën op Instagram

16.08.2016 -

Er is nog een hoop oud zeer tussen voormalig geliefden Selena Gomez en Justin Bieber. De twee beschuldigden elkaar maandag over en weer van ontrouw tijdens hun knipperlichtrelatie, die vorig jaar ten einde kwam.


De ruzie laaide op toen Selena in het weekend reageerde op het statement van Justin, dat hij zijn Instagramaccount zou afschermen als fans niet aardiger zouden doen tegen zijn vermeende nieuwe liefje Sofia Richie. De zangeres reageerde met de opmerking dat Bieber dan beter geen foto's van hem en Sofia kon plaatsen.

"Grappig om te zien dat mensen die me gebruikten voor mijn beroemdheid, nu naar mij wijzen. Triest.", reageerde Justin maandag. Selena haalde daarop flink uit. "Grappig hoe degene die altijd vreemdging, nu wijst naar degene die altijd begripvol en steunend was. Triest."

Na die opmerking escaleerde de boel helemaal. In screenshots die fans van posts van beide artiesten maakten, blijkt dat Justin zijn ex verdenkt van een verhouding met een One Direction-bandlid. "Oh ik ging vreemd. Ik was vergeten van jou en Zayn Malik", schrijft hij. Selena besloot daarop de discussie te staken. "Ik ben klaar. Ik moet wat Selenators ontmoeten", liet ze weten, verwijzend naar haar fans.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties