Placeholder

Selena Gomez en Justin Bieber ruziën op Instagram

Er is nog een hoop oud zeer tussen voormalig geliefden Selena Gomez en Justin Bieber. De twee beschuldigden elkaar maandag over en weer van ontrouw tijdens hun knipperlichtrelatie, die vorig jaar ten einde kwam.

De ruzie laaide op toen Selena in het weekend reageerde op het statement van Justin, dat hij zijn Instagramaccount zou afschermen als fans niet aardiger zouden doen tegen zijn vermeende nieuwe liefje Sofia Richie. De zangeres reageerde met de opmerking dat Bieber dan beter geen foto's van hem en Sofia kon plaatsen.

"Grappig om te zien dat mensen die me gebruikten voor mijn beroemdheid, nu naar mij wijzen. Triest.", reageerde Justin maandag. Selena haalde daarop flink uit. "Grappig hoe degene die altijd vreemdging, nu wijst naar degene die altijd begripvol en steunend was. Triest."

Na die opmerking escaleerde de boel helemaal. In screenshots die fans van posts van beide artiesten maakten, blijkt dat Justin zijn ex verdenkt van een verhouding met een One Direction-bandlid. "Oh ik ging vreemd. Ik was vergeten van jou en Zayn Malik", schrijft hij. Selena besloot daarop de discussie te staken. "Ik ben klaar. Ik moet wat Selenators ontmoeten", liet ze weten, verwijzend naar haar fans.