×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eddie Murphy weigert luiers te verschonen

16.08.2016 -

Eddie Murphy verwelkomde onlangs zijn negende kind, maar dat betekent niet dat hij bedreven is in het verschonen van luiers. De komiek weigert die klus.


In een interview met Extra blijkt de 55-jarige niet echt een excuus te hebben: "Ik verschoon geen luiers. Ik zou er vreselijk in zijn en dat is niet eerlijk tegenover het kind", verklaarde hij slechts.

Eddie kreeg vijf kinderen met zijn ex-vrouw Nicole. Voor zij in het huwelijk traden, had hij al twee zoons uit twee kortstondige relaties. Na zijn scheiding van Nicole, kreeg de acteur een relatie met Spice Girl Melanie B. Tijdens haar zwangerschap liet Eddie weten dat hij twijfelde of hij wel de vader was. Uit een dna-test bleek dat Angel Iris wel degelijk zijn dochter is.

Jongste dochter Izzy werd in mei geboren. Haar moeder is model Paige Butcher.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties