×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe autocoureur: 1-jarig zoontje Yfke Sturm heeft nu al een Range Rover

15.08.2016 -

Hij heeft pas net zijn eerste verjaardag gevierd, maar de zoon van Yfke Sturm stapt nu al in zijn eigen auto. Alexander heeft een Range Rover, helemaal voor hem alleen.


Er past verder ook niemand bij, want het is een speelgoedauto waar de kleine vent wel echt in kan rijden. Trotse mama Yfke deelt een foto van haar zoontje op Instagram. 'Hij houdt van zijn nieuwe auto', schrijft ze erbij. 

Het topmodel beviel op 24 juli van haar zoon. De vader is haar vriend Giles. Zes weken na de bevalling kreeg Yfke een zwaar ongeluk. Ze werd overvaren nadat ze van een gemotoriseerde surfplank afviel. Het model werd twee dagen in coma gehouden, maar gelukkig is ze er goed vanaf gekomen. 

 

Loving his new car!

Een foto die is geplaatst door Yfke Sturm (@yfkesturm) op

 

Foto: Instagram Yfke Sturm

Reacties