×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty: 'Er gaat niets boven de liefde van mijn moeder in deze zware tijd'

15.08.2016 -

De zieke Shannen Doherty is haar moeder intens dankbaar. De actrice heeft zoveel steun aan haar moeder tijdens haar strijd tegen borstkanker. 'Soms gaat er niets boven de liefde van een moeder om ergens door te komen.'


Shannen is op schoot gekropen bij haar mama. 'Dankje mama dat je er altijd voor me bent en dat je zo sterk bent voor me. Ik hou van je.' Haar moeder, Rosa, maakt veel mee van het ziekteproces van haar dochter. Zij was er bijvoorbeeld ook bij toen Shannen haar hoofd kaal ging scheren. 

De Beverly Hills 90210-actrice heeft borstkanker. Ze is momenteel bezig met haar chemokuren, maar Shannen is bang dat de kanker toch is uitgezaaid. Gelukkig heeft ze veel steun van haar familie en vrienden. 

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties