×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salma Hayek wenst nicht succes op Spelen

Maar heeft haar nog nooit gezien

15.08.2016 -

Een nicht van Salma Hayek doet mee aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Yvonne Treviño Hayek is de eerste vrouwelijke verspringer die Mexico vertegenwoordigt in 48 jaar.


Salma moedigde haar nicht zondag aan op Instagram. Daarbij blijkt wel dat de banden binnen de familie Hayek niet al te nauw zijn. De actrice heeft haar atletische familielid nog nooit ontmoet. "Geweldig om mijn nicht, Yvonne Treviño Hayek (ik heb nog niet de eer gehad haar te ontmoeten), te zien deelnemen voor Mexico bij het verspringen op de Spelen volgende week. Viva Las Hayeks!!"

Het had overigens niet veel gescheeld of Salma was haar nicht voorgegaan. In een interview met de New Zealand Herald vertelde de actrice enkele jaren geleden dat ze als kind was geselecteerd voor het Mexicaanse olympische turnteam. Pa Hayek stak daar echter een stokje voor. "Ik was acht of negen en mijn vader weigerde omdat ik in Mexico City had moeten gaan wonen in een turninternaat. Ik had zes tot acht uur per dag moeten trainen. Voor mij klonk dat toen als het paradijs."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Yvonne Treviño Hayek

Reacties